Passief Inkomen? Echt passief?

Het internet staat vol met goeroe`s die allerlei wilde ideeën hebben om geld te verdienen met “niets doen”.

VASTGOED VERHUREN

Zo is het vastgoed kopen om te verhuren nu niet bepaald passief. Er moet vaak verbouwd en onderhouden worden om een huis verhuur-klaar te krijgen. Daarnaast het actief werven van geschikte huurders met alle administratieve rompslomp die erbij en ernaast komt. Betalen huurders hun huur wel/op tijd? Hoe gaan de huurders om met uw woning? Bovendien is deze vorm alleen geschikt voor mensen met een zeer goede kredietwaardigheid en groot vermogen. Tot slot is dit concept inmiddels het “verjaardagsideetje” van 2019. Wat bedoel ik daarmee? Vastgoed kopen en verhuren is inmiddels zo`n bekend concept dat men op verjaardagen wel drie keer zult horen dat de plannen voor 2020 zijn: vastgoed kopen met als doel te verhuren. Wat betekent dat het idee inmiddels flink is uitgemolken, over zijn verzadigingspunt heen is en de laatsten nu instappen voor de hele constructie op slot gaat en mogelijk zelfs verliezen zal gaan opleveren.

(E)-BOEKEN SCHRIJVEN

Nog zo`n afgezaagd idee is het schrijven van boeken van allerlei gading, met als doel een blijvende stroom van kopers/lezers te vinden waardoor men maandelijks passief inkomen genereert. Boeken schrijven is heel leuk, creativiteit is erg mooi, iedereen die dit als hobby heeft moedig ik aan om hiermee verder te gaan, schrijven is fijn en schept orde in de chaos van het leven, zet ideeën uiteen. Maar kom nu, de boekenberg is enorm, er is teveel aanbod, er is overal al zoveel over te vinden, waarom hier iets aan toe denken te voegen? Bovendien geld ook hier weer: dit is GEEN passieve vorm, er moet eerst van alles geproduceerd en gepromoot worden wil het plan slagen.

DE WEG VAN DE ELITE

Passief betekent ook echt passief, met de beentjes op de bank, in de ochtend wakker worden en tussen de berg aan whatsappertjes nog even snel kijken of er al geld bijgeschreven is en oh, ja hoor! Weer €90 aan passieve inkomsten deze morgen. Geen wc-potten of plinten voor hoeven rondsjouwen, geen uren achter de typemachine, geen uren administratie voor het vastgoed. Nee, gewoon met 1 muisklik meedoen in bedrijven die allang hebben bewezen succesvol te zijn. Bedrijven die hun DIVIDEND continu verhogen. Bedrijven die zonder dat je er om hoeft te mekkeren en leuren het dividend ook weer VERHOGEN jaarlijks, stoppen kun je ze niet! De ELITE kiest de weg van de ELITE. En dat is DIVIDEND INVESTEREN. Heel eenvoudig meeliften met de meest succesvolle bedrijven op aarde, meedelen in hun winsten, en dat met een paar muisklikken vanuit thuis, vanuit de bus naar werk op je telefoon, maakt niet uit waar je bent, DIVIDEND INVESTEREN maakt het mogelijk. Geen opleiding, creativiteit en zeker geen “doorzet-hands-on-aanpakker-geen9tot5-mentaliteit” nodig.

ENTHOUSIAST? BEGINNEN?

Mooi! Je kunt al met zo goed als €5 beginnen. Open een rekening bij FLATEX geheel kosteloos en risicoloos. Je betaalt NIETS aan transactiekosten en NIETS als je besluit de rekening verder niet te willen gebruiken. We heten je ook van harte welkom in onze groep DIVIDEND INVESTEREN op Facebook.

Wil je ook investeren in GOUD klik dan op deze link om gratis een account aan te maken!

Voor meer informatie volg mijn vlogs op Youtube: Jonathan Jacob Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *