Hoeveel kapitaal voor €350 Dividend p/m?

Een recente video €350 p/m dividend uit Dividend aandelen deed wat stof opwaaien, want hoe was het mogelijk dat met een initiële inleg van €30.000 je op €350 per maand aan dividend komt? Dat is meer dan 10% rendement, welke aandelen, hoe, huh wat? Worden we genept door die Dividend baron?

Altijd blij wanneer mensen met deze vragen komen, want dat zet mij weer aan het denken en betekent ook dat mijn kijkers zich betrokken voelen bij de vlogs, niet alles klakkeloos aannemen en echt de vlogs serieus beluisteren. Waarvoor dank!

Laat ik mijn geheimen met jullie delen zodat jullie ook snel aan de slag kunnen!

Herinvesteren van het dividend

Zoals iedere investeerder begon ik ook bij €0,00 en heb mijn portfolio opgebouwd vanaf de eerste €0,01 die je moet storten ter verificatie.

Wat ik vanaf eerste moment ook heb gedaan is al mijn ontvangen dividend meteen herinvesteren. Dus ook de eerste €0,50 van Shell of Pfizer ging meteen terug in nieuwe aandelen. Je kunt je voorstellen dat dit op den duur per maand veel nieuwe aandelen opleverde, die ook weer nieuw dividend opleveren en daarmee dus mijn maandelijks inkomen razendsnel deed verhogen!

Aandelen met een hoog rendement

Ik hoor je denken: de meeste Elite aandelen geven maar 2-3% dividendrendement, dat is op €30.000 niet veel rendement, dat gaat nooit hard.

Klopt! Daarom is een groot deel van mijn startportfolio ook geweest in de zogenaamde hoog-rendement aandelen (geen financieel advies, slechts mijn eigen keuze!):

  1. Reits: Real estate investment trusts, dit zijn vastgoedfondsen (voorbeelden zijn: 0,NRZ, NLY, OHI) welke vaak 8-12% rendement opleveren
  2. Business development companies (BDC`s) dit zijn bedrijven die helpen andere bedrijven te financieren (Glad, Main, ARC) ook deze geven vaak 5-8%
  3. Preferente aandelen en cumulatieve preferente aandelen Deze keren vaak ook maandelijks uit, ook vaak 5%+ en dit kon ik meteen gebruiken om te herinvesteren, zo raaste mijn maandelijke inkomsten hard omhoog. Uiteindelijk heb ik van veel van deze aandelen afscheid genomen, maar ze hebben mij wel geholpen mijn inkomen snel te verhogen.

Ondergewaardeerd kopen, Overgewaardeerd? Winst!

De gouden truc is om tot slot Elite aandelen op een ondergewaardeerde prijs in te kopen. Ik doe dat via mijn waardevolle analisten-abonnement tips, zij sturen mij elke maand 10 geschikte aandelen. Tegenwoordig ook voor INDEXBELEGGEN.

Deze tips heb ik braaf opgevolgd en 90% van de aandelen waren na verloop van tijd SCHRIKBAREND gestegen en toen was het tijd om winst te nemen (40-50% geen uitzondering). Kun je voorstellen dat een initiële €1000 ineens €1500 werd? En je dus ineens €500 extra had voor nieuwe ondergewaardeerde aandelen? En je ondergewaardeerde aandelen kunt kopen met een hoger dividendrendement en met meer geld dan voorheen?

Mijn portfolio is inmiddels dan ook ruim €42.000 waard en levert mij €350 per maand op door deze 3 gouden, Elite trucjes voor de massa nu beschikbaar!

Zelf meteen nu direct en kostenloos beginnen!

Wil je Gratis beleggen open dan meteen een rekening.

Investeer ook in GOUD en open meteen ook geheel GRATIS EEN G-R ACCOUNT. Goud is een belangrijke manier om de inflatie van 3% te ontwijken.

Klik op de afbeelding om meteen gratis een rekening te openen!