Dividend investeren verslaat Crowdfunding

Een heel populaire manier om de lage rentes op de bank en inflatie te omzeilen is te gaan investeren in crowdfunding. Zelf heb ik ook een tijd aan crowdfunding gedaan. Mijn ervaring in DEZE VIDEO . Het was een leuke start van mijn investeer-ervaring maar ik zou anno 2020 geen SECONDE meer overwegen om in dit soort mini-projectjes te investeren. Ik beleg nu al mijn kapitaal in Elite Dividend Aandelen.

Goud direct kopen en online bewaren

Geld voor elke-halve-gaar?

Flauw grapje…..crowdfunding is op zich prima en zeker nuttig en Geld voor elkaar, is zeker een leuk initiatief. Bijvoorbeeld als een familielid of bekende een zaakje opent via GVE en je gunt hen een kleine lening. Dus mocht je veel kapitaal bezitten en het leuk vinden om anderen te helpen (naast familie zijn er talloze zeer sympathieke projecten) dan is het zeker een prima en leuke manier. Ga je voor puur het maken van winst dan zou ik toch voorzichtiger zijn bij allerlei opstartende bedrijfjes. Waarom zou je in zulke kleine beginnende bedrijfjes willen investeren als je in de REUZEN der aarde kunt investeren. Vaste rotsen uit het bedrijfsleven, denk aan een SHELL, een Procter and gamble, Johnson and Johnson, Exxon Mobile.

Waarom drumband “de Waddentrappers” als je in het Wiener Philharmoniker kunt investeren?

Dividend investeren is zo mooi dat het waar is! En iedereen kan mee doen. Niemand dwingt jou om in die gezellige wijkband uit Sint-Annaparochie te investeren, iedereen is vrij om in het Elitaire Wiener Philharmoniker te investeren. Weet je niet wie laatsgenoemde is….kijk dan naar het laatste nieuwjaarsconcert! Je zult mij eeuwig dankbaar zijn.

Elite Dividend aandelen

Ik investeer mijn geld in de Elite Dividend aandelen, in de grootsten en sterkste bedrijven op aarde.

Elite Goud

En ik investeer in GOUD, dat kan tegenwoordig helemaal online met lage kosten en binnen 5 minuten.

Daarnaast investeer ik via COINBASE in cryptocurrency als Bitcoin en Etheruem. Open via deze LINK gratis een account en krijg meteen €9 cadeau.

Maar laten we nog even kijken waarom Crowdfunding zo laag scoort ten aanzien van Dividend investeren:

5 x waarom Dividend Elite is en Crowdfunding niet

  1. In crowdfunding zit je namelijk vaak opgesloten, je kunt je deelname niet beëindigen en je geld terugkrijgen mocht je dit willen. Loopt een project spaak dan is de kans dat je helemaal niets meer terugkrijgt van je inleg! Dit kan wel met dividend aandelen, je kunt altijd tijdens markttijden GRATIS je aandelen verkopen ben je ontevreden over je aankoop.
  2. Je kunt bij crowdfunding geen verhoging van de rente verwachten. Elite bedrijven die hun dividend jaarlijks verhogen, doen dat soms met wel meer dan 20%!
  3. Bij crowdfunding is een project soms al binnen minuten vol en kan er niemand meer meedoen. Er zijn geen “beperkte plaatsen” in Dividend aandelen.
  4. Dividend aandelen worden vaak meer WAARD. Een crowdfunding project is sowieso niet verhandelbaar is en zal daardoor nooit in waarde toenemen.
  5. Crowdfunding platfora zijn vaak maar tot €70.000 terwijl je oneindig veel geld in Dividend aandelen mag stoppen van de overheid.

Dividend investeren is het GOUD en crowdfunding BRONS. Wat kies jij?