Dividend, het klinkt te MOOI, dat moet wel WAAR zijn!

Toen ik op mijn 25ste levensjaar eens in de keuken in mijn huis in Gouda diep filosoferend over de zin van het leven wat vlees stond te snijden voor het avondeten, drong er iets bij mij door: Het zou zo absurd zijn wanneer het leven geen zin zou hebben, dat het wel zin MOEST hebben! Eureka! 🙂 Mijn geloof was vanaf die dag bezegeld, het leven is zinvol en de dood is niet het einde maar een nieuw begin en alles wat wij doen heeft ZIN en is daardoor MOOI.

Jammerlijk

Bij de meeste vormen van passief inkomen heb ik geen EUREKA maar een beetje een “blij-maken-met-een-dode-mus gevoel” wanneer ik mensen erover hoor praten. Altijd kost het je of: enorm veel tijd en talent, geld, vriendjes(politiek) en lijkt het verhaaltje van de Goeroe mij vooral in het belang van de Goeroe zelf. De toehoorder is zijn bron van inkomsten en niet de vorm van passief inkomen waarover hij vertelt: “Jongens ik verkoop een boek over hoe jij geld kunt verdienen met boeken verkopen….”

Logisch dat mensen altijd antwoorden wanneer ik over Dividend investeren praat: “Nou, dat klinkt te mooi om waar te zijn!” Ze denken dat ze weer hun portemonnee mogen trekken om het “geheim” te ontdekken, een boek, een cursus een seminar…

Maar….Niets van dit alles bij Dividend Investeren. Het is een openbaar geheim. Geheim omdat niemand er iets over leert op school of in de media, en dat is zeker niet geheel onbewust. Openbaar omdat de kennis en mogelijkheden voor iedereen beschikbaar zijn. Ik kan jullie het “geheim” gratis en voor niets aanbieden, geen cursussen, geen boeken, geen seminars (hoewel ik niet uitsluit om mijn enthousiasme ook eens live te willen delen). In mijn YOUTUBE-VLOGS leg ik alles GRATIS en voor NIETS uit, omdat ik het leuk vind en omdat ik de kennis ook weer GRATIS heb gekregen. Ik hoef je niets te verkopen je kunt DIRECT beginnen.

Elite vorm van Passief Inkomen

Meedoen met de grootsten op aarde, de elite onder de elite bedrijven, is voor iedereen weggelegd, iedereen met meer dan €10 en een beetje moed. En toch is het de weg van de Elite, de gedachtegang van de Elite en de kracht van het Elite-denken. Het is zo simpel als het openen van een email-account bij Gmail. Je kunt direct naar FLATEX om gratis een rekening te openen en waarschijnlijk de volgende dag kun je beginnen met aandelen kopen.

Je hoeft geen speciaal talent te hebben, je hoeft dankzij de hulp van ANALISTEN geen hoge kennis te hebben van investeren in Dividend aandelen, je hoeft amper iets te doen voor dit passieve inkomen behalve af en toe wat koop-orders intikken op je laptop of telefoon. Een paar minuten per week en wat geld en de doet mee!

EUREKA! De Elite manier!

Moet ik doorgaan? Nee toch. Dividend is zo mooi dat het waar is, dat het voor veel mensen teveel EUREKA is. Ze kunnen niet geloven dat al deze voordelen en kansen pal voor hun neus ligt. Ik snap het, wie een tas met €100.000 vind zal niet blij zijn maar eerder angstig: is dit drugsgeld? Is dit een grap? Hangen er camera`s? Wie heeft mij gezien? Wat moet ik doen? Geheel begrijpelijk, maar gelukkig is er een goeroe om jullie op weg te helpen in deze prachtige Chocolade fabriek waartoe jullie nu het gouden ticket hebben gevonden!

Open dus meteen op FLATEX een rekening en meld je aan bij onze Facebook-groep en Instagram.

Wil je naast Dividend investeren ook investeren in Goud? Open dan een account bij Gold Republic.