Deze aandelen worden NOOIT meer verkocht!

Op aanvulling van mijn videoblog van 7 januari 2020 waarin ik uitleg waarom er zoveel aandelen zijn met een voor ons zeer belachelijk laag dividendrendement.

Het betreft Elite onder de Elite aandelen, top bedrijven die zo`n lange geschiedenis van succes hebben dat de bezitters ervan wel gek zouden zijn deze te verkopen. In dit geval maakt de gestegen koerswaarde niet meer uit, men heeft liever een vast hoog dividend rendement van soms wel 50% dan een eenmalige grote winst.

Voorbeeld in de praktijk

Laten we even zo`n voorbeeld onder de loep nemen: Ik heb ingelogd op GROEIDIVIDEND, het analisten-abonnement dat ik heb afgesloten en waarvan ik vele goede aandelen tips heb doorgekregen en winsten van 50% in aandeelwaarde gerealiseerd (Target corp bv). Zij volgen meer dan 250 Elite dividend aandelen en zij geven elke maand 10 kooptips, aandelen die zowel in waarde gedaald zijn maar die financieel kerngezond zijn en een leuk dividendrendement uitkeren van 2-8%.

Cintas Corp.

Ik kies een willekeurig aandeel uit de lijst welke behoorlijk in de “overgewaardeerde” zone staat: Cintas corp. Momenteel is het dividendrendement een schamele 0,95% maar ook met een keurig pay-out ratio van 30%. Het aandeel kostte in 2010 $24,6 en anno 2020 $269!!!! Wie nu dus dit aandeel koopt ontvangt voor zijn geïnvesteerde $269 een klein rendement van 0,95% per jaar

Prijsontwikkeling van het aandeel Cintas
Dividendgroei Cintas

Zoals we in de afbeeldingen kunnen zien is het aandeel zowel flink in waarde als in dividend gestegen. Ook ten tijde van de crisis van 2008 en daarna is het dividend flink verhoogd. Kopers in 2010 kregen voor een aandeel ($24,60) een dividenduitkering van $0,96 per jaar = een aardig rendement van 3,9%

Als deze kopers zich hadden gericht op uitsluitend de dividendverhogingen en niet op de koerswaarde van het aandeel. Met andere woorden: vanaf 2010 het aandeel vast hadden gehouden en nooit meer verkocht zou over deze aanschaf door de constante jaarlijkse dividendverhogingen maar liefst $2,55 jaarlijks dividend ontvangen en daarmee een rendement hebben van $24,60 / $2,55 * 100) = 10,36%!!!!!!

HODL (hold on for dear life)

De term HODL is bekend geworden in de bitcoin-gemeenschap en economie. Het betekent kort gezegd dat je uiteindelijk beter je bitcoin kunt holden/houden dan het met een leuk eenmalig winstje te verkopen. Dit is dus ook van toepassing op aandelen.

Snap je nu waarom die Cintas-bezitters er niet vanaf willen en wij beginners eigenlijk de toegang tot dit aandeel ontzegt word? Nou, ja in ieder geval wij krijgen een schamel e 0,95% per aandeel terwijl zij 10,36% vangen!

Elite = Elite maar de deur staat open

Nu je weet hoe de Elite lachend rijker en rijker word met zijn HODL technieken kun jij ook direct gaan beleggen en PRACHTIGE WINSTEN maken van 10,36%. Je weet nu het geheim van de ELITE, je weet nu hoe doodeenvoudig je rijk word, en nu snap je ook waarom zij altijd tijd hebben om de dingen te doen die ze echt leuk vinden: Met hun (klein) kinderen op stap, de rust en de natuur in, heel hoge kwaliteit bij de beste restaurants en traiteurs kopen en eten. Anderen blij maken met liefdadigheid, omdat ze daar het geld voor hebben. Ze maken elke dag meer vrienden en voelen zich elke dag gelukkig. Dit is ook voor jou weggelegd!

Open nu meteen geheel GRATIS, bij FLATEX een rekening en begin met kopen van de aandelen die jouw 10,36% opleveren over de lange termijn. Je ontvangt zelfs nog €175 cashback (zie voorwaarden). Wil je ook weten welke aandelen je op welk moment moet kopen? Neem dan een (proef)abonnement op GROEIDIVIDEND en INDEXAANDELEN. Dan koop je altijd de juiste aandelen op het juiste moment. Wees ook van harte welkom in onze groep DIVIDEND INVESTEREN op Facebook.

Wil je hiernaast ook snel en online GOUD KOPEN, dan kun je wederom geheel gratis een account bij Gold Republic openen en vanaf 1 gram goud/ ongeveer €50 doe je al mee. Goud staat bekend als het geld van de Elite, want het behoud (in tegenstelling tot papiergeld) zijn waarde over generaties heen.