Bitcoin hulp nodig?

Bitcoin is het best presterende investeringsproduct van 2019 en 2020 (tot nu toe). De Vleermuis-griep heeft ook op crypto zijn effect gehad, maar dit was tijdelijk. Bitcoin en consorten staan weer op hun niveau van weleer, Bitcoin rond de $9000.

Bitcoin gedraagt zich heel apart

Dit wekt de interesse van veel investeerders. De banken en hun “printen van geld tot het papier en inkt wereldwijd op is” lijkt toch in dit digitale tijdperk enige zorgen te scheppen. Op de bank krijg je voor je euro`s binnenkort NEGATIEVE rente, terwijl je op Bitcoin banken wel 6% krijgt op je uitgeleende Bitcoin!

Lastig om bitcoin en crypto`s te kopen?

Maar…..Bitcoin en andere crypto`s kopen is niet makkelijk, het is voor beginners en starters een wereld waar je amper inzicht in krijgt met allerlei termen en ingewikkelde platfora. Wie moet ik vertrouwen? Hoe koop ik überhaupt Bitcoin? Hoe sla ik ze veilig op? Waar koop ik veelbelovende nieuwe coins? Waar kan ik blijvend goede informatie vinden over komende projecten. Welnu, wij presenteren:

Bitcoinhulp.com

Dit is een service waarbij we u helpen met het veilig aankopen en opslaan en bewaren van uw cryptos. Onze ervaring met crypto en Bitcoin gaat terug naar 2013 (in mijn allereerste Vlog in 2013 had ik het al over Bitcoin kopen).

Omdat Bitcoin aanschaffen te vergelijken is met het aanschaffen van een nieuwe auto, nemen we graag de tijd hiervoor en informeren en instrueren we u persoonlijk. Persoonlijke aandacht en tijd is zeer kostbaar in deze tijd en dat vinden we dan ook uitermate belangrijk.

U zult leren hoe u zelf veilig Bitcoin in de toekomst aan te schaffen, op te slaan en te bewaren. Alles geheel discreet en veilig, U krijgt persoonlijke ruimte om uw wachtwoorden bv goed op te schrijven. Verder leren we u hoe u andere crypto`s kunt aanschaffen en handelen. Omdat we al 7 jaar in de crypto werkzaam zijn kunnen we u de pareltjes onder de platfora, diensten, mogelijkheden bijbrengen.

Op de website www.Bitcoinhulp.com kunt u meer informatie vinden. U kunt zich ook melden via: Jonathanjacobmeijer@hotmail.nl