2020: In 5 minuten beginnen met Passief inkomen

De donkere dagen rondom kerst zijn altijd een mooie tijd om het leven te overdenken en nieuwe plannen te maken voor de toekomst.

Joelfeest/Yule, vooruitblik in het nieuwe jaar

In het pre-christelijke tijdperk vierde men precies op kerst het Joelfeest/Yule, de terugkeer van de zon/het licht en vereerde en herdacht men de voorouders. Men wilde eigenlijk elk jaar een verbetering doormaken en het leven in het nieuwe jaar nog mooier en beter maken.

Een verbetering maken in het leven en de voorouders trots en tevreden stellen is het leven beter maken voor jou, je familie en (klein)kinderen. Armoede of hoge stress door arbeid geeft vaak gezondheidsklachten, DNA beschadiging en geestelijke problemen. Dit alles geeft men helaas ook door aan de volgende generatie, soms zelfs versterkt! Een manier vinden om hier uit te komen is waarover veel mensen nadenken, zeker nu er weer een nieuw jaar, een nieuwe cyclus van licht aanbreekt.

Passief inkomen = toch moeilijk?

Passief inkomen genereren is zo`n manier om het leven een stuk fijner en gezonder te maken. Alleen voor veel mensen lijkt zoiets een droom die ver weg ligt, onmogelijk te bereiken, iets voor een paar uitzonderlijke geluksvogels, met een uniek idee, met unieke talenten, met enorme bergen doorzettingsvermogen en veel geld om te investeren.

En wat denk je? Dit klopt! Een unieke vorm van passief inkomen vinden is tegenwoordig heel lastig voor de gewone man, voor de arbeider in loondienst. Een extreem creatief of innovatief idee is ook maar aan enkelen besteedt, mensen met een uitzonderlijk IQ of talent. Helaas laat de wetenschap steeds meer doordringen dat dit voor een heel groot deel genetisch is bepaald.

De Elite manier van Passief Inkomen toegankelijk voor €0,00

Gelukkig hebben jullie de juiste website gevonden, de vrolijke mededeling dat je geen uniek talent, IQ of bergen kapitaal nodig hebt om te beginnen met een passief inkomen te genereren. Met Dividend Investeren kun je nu DIRECT beginnen met passief inkomen te genereren. Je zult niet direct financieel vrij zijn maar je kunt wel direct BEGINNEN. Op 1 januari 2020, de eerste stap naar vrijheid.

Volg deze stappen:

  1. Open geheel gratis een rekening op FLATEX. Een prima rekening om aandelen te kopen.
  2. Stort je eerste €25 op je FLATEX rekening
  3. Koop je eerste Dividend-aandeel (zonder transactiekosten, geen inactiviteitskosten, dus als je de rekening niet gebruikt betaal je niets)
  4. Ontvang vanaf dit moment meteen een dividend rendement van 3-8%

Wie elke maand een klein bedrag investeert in Dividend aandelen heeft daadwerkelijk een eerste stap gezet in meer vrijheid en een passief inkomen.

Summier hoor! Ik wil meeeeer weten! Ja, Dat kan:

Voor meer uitleg verwijs ik graag naar mijn Vlogs op Youtube (Jonathan Jacob Meijer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *