1 hele Bitcoin kun je straks vergeten

Toen een Bitcoin nog $50 kostte in 2013 hoorde je vaak dat mensen het verschrikkelijk duur vonden voor 1 Bitcoin.

Vandaag de dag is een Bitcoin $9500. Hoe komt het dat mensen dan toch $50 veel vonden voor een Bitcoin?

6% rente over je Bitcoin? Kijk snel en ontvang $10 retour bij $100 gestorte Bitcoin.

Valuta zijn ons aangeleerd

We zijn gecultiveerd van jongs af aan met de gedachte dat munteenheden ook daadwerkelijk in 1-heden worden gerekend. Alle grote munten, de US dollar, de Euro, Pound sterling, Canadese Dollar, Australische dollar schommelen rond de “1” dat is soms 1,50 dan weer 1,25 maar we zijn gewend om wat betreft geld alles in “eenheden” te rekenen.

Grappige Zimbabwaanse toestanden

Wanneer we voor een cola niet $1 maar 405 Zimbabwaanse dollars betalen vinden wij dan altijd wat grappigs hebben, het is psychologisch een barrière om voor te stellen dat andere mensen niet in 1-heden rekenen maar in 100-heden. Dat het grappig is komt omdat we op een bepaalde manier goed beseffen dat alle sterke munten in 1-heden worden gerekend en niet in 100-heden.

Het is geen toeval….ze weten precies wat ze doen

Dat de grote munten zo sterk correleren is ook niet toevallig, uiteraard weten de geld-drukkers (overheden en banken) heel goed dat het een comfortabel idee is, lees: het meest comfortabele idee is, dat mensen in 1-heden rekenen. Ze stemmen hun beleid er ook op af dat al deze sterke munten niet teveel van elkaar afdwalen. Dat is een ander Blog waard.

Bitcoin eenheid kun je vergeten maar….

Weinig mensen hebben even $9500 liggen om 1 hele Bitcoin te kopen. Ze gooien dan teleurgesteld de handdoek in de ring, laat maar….te “duur”. Maar daarmee vergeten ze dat het nog zeer vroeg is wat betreft de Bitcoin en crypto-adoptie. Bitcoin is straks Elite, en zal ook alleen voor Elitaire doeleinden gebruikt worden, dat is zeker.

Maar ook een 0.1 Bitcoin kan de komende jaren enorme rendementen opleveren, we zitten aan het begin van een explosieve groei van Bitcoin en crypto. We zijn er heel vroeg bij en $950 is voor de meeste mensen zeker haalbaar om te investeren.

Je kunt ook elke maand een vast bedrag (bv $50) investeren bij de grootste crypto-exchange. Of meteen bitcoin kopen en naar je wallet sturen via deze sterke Nederlandse handelaar.

Mocht u het allemaal heel spannend vinden om dit zelf te doen en wilt u hulp, uitleg en al uw vragen persoonlijk stellen?

Dan ben ik, Jonathan Jacob Meijer, voor u bereikbaar om u met alles te helpen. U kunt een email sturen naar: Jonathanjacobmeijer@hotmail.nl of de website www.Bitcoinhulp.com bezoeken

Open ook een rekening bij Celsius en verdien hoge rente over je crypto : https://celsiusnetwork.app.link/1271888455i